Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

september 2019

de “Uitvaart”

29 september - 19:00 - 22:00

Eind september is het tijd om het vaarseizoen voorzichtig af te gaan sluiten. Wij gaan dan met een groot aantal sloepen het water op om dit feestelijk te doen, voorwaarde is wel dat er genoeg aanmeldingen zijn. Heb je geen boot en wil je wel mee, geef je op bij Bootverhuur het Uitgeestermeer. Heb je wel een boot en zin om mee te gaan, geef dit dan aan bij de bootverhuur.

Meer weten »

oktober 2019

Snoekevenement

6 oktober - 08:00 - 17:00

Elk jaar organiseert de SNB, de snoekstudiegroep Nederland Belgie. een bijeenkomst. Dit jaar zal de bijeenkomst op ons terrein zijn, bent u of kent u een snoekvisser, houdt dan de site in de gaten van de  SNB 

Meer weten »

Winterberging 2019

14 oktober - 08:00 - 5 november - 17:00

Het is nu echt zover, vanaf vandaag gaan wij de boten weer binnenhalen voor de winterstalling. We beginnen zoals gewoonlijk met de parkeerplaats buiten en gaan daarna gestaag door met het vullen van de loodsen. Uiteindelijk denken wij 6 november alles te hebben staan.

Meer weten »

Bokkentocht

15 oktober - 08:00 - 17:00

Wij organiseren alweer een paar jaar de Bokkentocht te water. Met een aantal sloepen een rondje over het meer om bij de diverse medewerkende bedrijven een lekker bokbiertje te drinken. De exacte datum is nog niet bekend maar die zullen wij zo spoedig mogelijk publiceren.

Meer weten »

november 2019

Sinterklaas

17 november - 13:00 - 15:00

Intussen al een hele happening , het binnenhalen van de Goedheiligman. Hij komt in Uitgeest aan op 17 november en wij zijn erbij. Jullie kunnen daar ook op het water bij zijn maar let op vol is vol en wie het eerst komt die het eerst maalt. Jullie denken misschien hier nu direct kaartjes voor te kunnen krijgen maar dat is niet waar. Houdt onze Facebookpagina  in de gaten vanaf wanneer de gratis kaarten beschikbaar zijn en voor alle overige…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
© Copyright 2019 - Watersportcentrum Uitgeest.